Колишнього керівника Рава-Руського спиртзаводу оштрафували за корупцію

Спецпідрозділ БКОЗ УСБУ у Львівській області, під час здійснення заходів із контррозвідувального захисту органів державної влади, підприємств, установ, організацій щодо порушення вимог чинного законодавства України, отримав інформацію щодо можливого порушення вимог чинного антикорупційного законодавства України з боку колишнього керівника Рава-Руського МПД ДП «Укрспирт».

З метою попередження та недопущення настання негативних наслідків та запобіганню можливим корупційним проявам проінформовано та залучено в межах компетенції Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Національної поліції України.

Згідно з отриманою інформацією, співробітниками УСР у Львівській області ДСР НП України у травні цього року складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане із корупцією відносно колишнього керівника Рава-Руського МПД ДП «Укрспирт».

Жовківського районного суду Львівської області вказаного керівника визнано винним та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

З урахуванням викладеного, з метою запобігання у майбутньому можливим проявам порушення вимог антикорупційного законодавства України Управління СБ України доводить до громадян про можливість настання аналогічних вищевикладених наслідків.

 

Comments

comments