У Гійчі посилили заходи для боротьби з коронавірусом

У Гійчі посилили заходи щодо недопущення поширення на території села коронавірусу.

Про це йдеться у розпорядженні сільського голови.

Посилення заходів пов’язане, зокрема, із новими випадками виявлення у селі лабораторно підтверджених захворювань на Сovid-19 та з метою недопущення поширення.

Відтак, роботу закладів торгівлі дозволено винятково в режимі “через двері” – клієнтам заборонено входити всередину приміщень, а продавці можуть відпускати товари тільки в захисних масках.

Крім того, до 24 червня усі власники закладів торгівлі повинні перелаштувати приміщення для обслуговування громадян в режимі “через двері”, провести на вулиці перед входом розмітку про дотримання в черзі дистанції 1,5-2 метри, на дверях влаштувати прозорий пластиковий бар’єр для унеможливлення поширення інфекції повітряним шляхом, постійно підтримувати достатній запас масок та рукавичок для реалізації їх громадянам соціально доступними цінами.

Будь-які скупчення більше 10 людей на території села в закритих приміщеннях заборонено.

Також власники та керівники підприємств, установ, організацій повинні, зокрема, щодня дезінфікувати робочі приміщення та транспорт, проводити температурний скринінг працівників, забезпечити їхню роботу засобами захисту та з дотримання дистанції при контакті з іншими особами.

Загалом, у Гійчі зафіксовано 8 випадків коронавірусу.

Comments

comments