Водій побив працівника автомийки

На автомийці самообслуговування чоловік побив працівника через те, що той заборонив йому мити двигун.

Про це йдеться у №10 (146) газети “Прикордоння” з посиланням на рішення Жовківського районного суду.

Інцидент трапився 9 березня цього року на автомийці самообслуговування “LuxWash”, що розташовується на об’їзній дорозі Жовкви. Близько 17 год на автомийку заїхав чоловік на автомобілі. Там він спробував помити двигун, хоча робити це заборонено і сам чоловік, як він пояснив у суді, знав про це. Тоді до нього підійшов працівник автомийки і забрав пістолет для миття та закрив капот. Розлючений чоловік все ж помив автомобіль, від’їхав на ньому, але потім вийшов з нього і вдарив працівника кулаком в поперек зі словами, аби останній чекав його ввечері, і поїхав з автомийки. Згодом, приїхавши з товаришем, чоловік зайшов у кабінет до працівника автомийки і ще раз вдарив його долонею в голову.

Нападник, відповідно до довідки комунальної служби, у Жовкві характеризується посередньо. Судимим не був, наркоманом чи психічно хворим не є.

Суд ухвалив визнати нападника винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень. Вирок може бути оскаржений.

Фото для ілюстрації

Comments

comments