У Раві облаштують сучасний спортивний майданчик

У Раві-Руській цього року повинен з’явитись сучасний мультифункціональний спортивний майданчик.

Про це йдеться у №7 (143) газети “Прикордоння”.

У 2019 році Рава-Руська міська рада розробила проєкт «Реконструкція мультифункціонального майданчика по вул.Грушевського, 58». Цього року його подали як заявку на співфінансування у обласного бюджету.

На початку березня на засіданні постійної комісії з питань молодіжної політики, фізкультури та спорту, проєкт внесли в перелік місць облаштування спортивних майданчиків. Це зроблять у межах втілення комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини.

Загальна кошторисна вартість проекту складає близько 2 млн. грн. З цих грошей 1 млн. грн. – кошти обласного бюджету, ще один мільйон гривень – бюджету Рави-Руської.
Мультифункціональний майданчик матиме наливне покриття. Його повинні спорудити на території стадіону «Локомотив» – на баскетбольному та частково волейбольному майданчиках.

– Маємо вже розроблені проєктно-кошторисну документацію та отримали експертний звіт, – розповів секретар Рава-Руської міської ради Володимир Кожушко. – Повинні отримати ще дозвіл на початок проведення будівельних робіт. Тоді ж зможемо розпочати облаштування майданчика.

Майданчик включати майданчики з волейболу, баскетболу, гандболу і мініфутболу. Подібний збудували у 2018 році у Жовкві.

– У майбутньому плануємо в межах інших проєктів також облаштувати накриття на майданчиком, – додав Володимир Кожушко.

До слова, у межах «Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини до 2021 року» у Львівській області, окрім Рави-Руської, інших проєктів у межах цієї програми на Жовківщині цьогоріч втілювати не будуть.

Comments

comments