Чоловіка оштрафували за образу голови та працівників Лавриківської сільради

Жовківський районний суд визнав винним мешканця села Кіптів у тому, що той образив Лавриківського сільського голову та працівників сільради та принижував його людську гідність.

Інцидент трапився 15 листопада минулого року. Тоді, близько 16.00 год, мешканець села влаштував скандал у приміщення Лавриківської сільської ради, під час якого і обзивав її сільського голову та працівників, принижував людську гідність.

За свідченнями сільського голови у суді, громадянин впродовж чотирьох років, відколи перший працює на посаді, неодноразово влаштовував гучні скандали в приміщенні сільської ради, вимагаючи виділення йому земельних ділянок.

Секретар сільської ради, як свідок, у суді підтвердила цей факт, а також і те, що хуліган вимагав звільнення сільського голови, ображав його нецензурними словами та погрожував. Крім цього, за її словами, така поведінка мешканця Кіптів має систематичний характер і щодо неї самої та інших працівників сільської ради, до яких він також вживав нецензурні слова та погрози.

Це ж підтвердила і землевпорядник Лавриківської сільської ради.

Сам громадянин у суді свою провину визнав і щиро розкаюється. Суд же визнав у його діях склад адміністративного правопорушення і вину у тому, що він вчинив дрібне хуліганство. Відтак, суд постановив мешканця Кіптів визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення і накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 грн.

 

Comments

comments