Держустанови, органи місцевого самоврядування та лікарні Жовківщини перейшли на обмежену роботу з громадянами

16 березня на Жовківщини державні установи, органи місцевого самоврядування і лікарні перейшли на дистанційну роботу, обмеживши доступ громадян. Так, згадана комісія з питань ТЕБ і НС ухвалила рішення обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб, обмежити роботу закладів громадського харчування, торгівельних і розважальних центрів (крім аптек, автомобільних заправних станцій та продуктових магазинів), обмежити пересування населення на адміністративних територіях, запровадити дистанційний режим роботи працівників. Зокрема, рекомендовано обмежити доступ клієнтів до контактних центрів надавачів комунальних послуг, центрів надання адміністративних послуг та максимально перевести обслуговування в онлайн-режим;

Окрім того, скасовано особисті прийоми громадян та обмежено доступ до адміністративних будівель сторонніх осіб. Замовлення довідок та інших документів в структурних підрозділах Жовківської РДА відбуватиметься в електронному режимі (телефони для довідок: приймальня – 21-432, e-mail: zhovkvarda@loda.gov.ua).

Також на дистанційну та обмежену роботу з громадянами, на момент підготовки матеріалу, перейшли, зокрема, у Жовківській міській раді, Магерівській селищній раді, Потелицькій сільській раді.

Також зміни відбулися і у роботі медичних закладів. Зокрема, у Рава-Руській районній лікарні та поліклініці призупинена планова госпіталізація, обмежено відвідування стаціонарних хворих, забороненр відвідування з дітьми, забір аналізів проводиться лише в ургентних випадках, призупинено проведення фізпроцедур. Прийом пацієнтів з підвищеною температурою проводиться в кабінеті лікаря інфекціоніста поліклінічного відділення. Звернення в поліклінічне відділення на прийом, тільки в ургентному випадку, після узгодження в телефонному режимі зі своїм сімейним лікарем, виписка електронних рецептів проводиться в телефонному режимі, тимчасово на період карантину призупинені планові медичні огляди і профілактичні щеплення, а консультація вузькими спеціалістами здійснюється лише в ургентному порядку.

Comments

comments