Рава-Руська, Жовква, Дубляни, Куликів та Магерів можуть втратити свій статус, хто може стати пацієнтом паліативного відділення у Рава-Руській лікарні, – №4 (140) “Прикордоння”

19 лютого вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Жовківського району “Прикордоння”,

У №4 (140) читайте:

“Всі міста і селища Жовківщини стануть селами?” – чи справді Рава-Руська, Жовква, Дубляни, Куликів та Магерів можуть втратити свої статуси.

У школі Деревні відремонтують систему опалення, – заклад став одним із потенційних переможців обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив.

У Заглині вперше відбулась “Велика Розколяда”, – у Рава-Руському деканаті УГКЦ завершили різдвяні святкування.

Область виділить Жовківщині 6,5 мільйонів, – депутати Львівської обласної ради виділили від пів мільйона до півтора на проєкти у Зарудцях, Волі-Висоцькій, Малехові, Жовкві та Великих Грибовичах.

“Наше завдання – покращити життя невиліковно хворих пацієнтів”, – про те, як функціонує, хто та як може стати пацієнтом паліативного відділення Рава-Руської районної лікарні.

Влада – за, громада проти приєднання Зашкова до Львова, – матеріал “Гал-Інфо” про ситуацію із об’єднанням у Зашківській сільській раді.

Газету “Прикордоння” можна придбати або передплатити у будь-якому поштовому відділенні Жовківського району, а також у приватних розповсюджувачів преси у Раві-Руській та Жовкві.

Comments

comments