Підприємець за власний кошт реконструював бібліотеку та ФАП у Мервичах

У Мервичах Куликівської селищної громади місцевих підприємець реконструював власне приміщення і передав його у користування місцевій бібліотеці та фельдшерсько-акушерському пункту.

Про це йдеться у №1 (185) газети “Прикордоння”.

Так, підприємець Куликівської громади Мирон Остапчак, за власні кошти реконструював три кімнати у одній з будівель, яка належить йому, під потреби сільської бібліотеки та фельдшерсько-акушерського пункту.

– Колись приміщення ФАПу у Мервичах ми реконструювали і розмістили там дитячий садок. А пан Мирон Остапчак вирішив реконструювати три кімнати у будівлі, яка йому належить, і дозволив розмістити там бібіліотеку та ФАП, – розповів селищна голова Куликова Лілія Бова.

За словами Лілії Бови, жодних грошей зі селищного бюджету на реконструкцію приміщень для бібліотеки і ФАПу у Мервичах виділено не було – все зроблено за кошти підприємця Мирона Остапчака. У останнього відділ культури селищної ради та ФАП села орендують приміщення за символічну ціну – одну гривню на рік.

«Перші кроки громада вже відчула на власному досвіді, адже відкриття таких життєво необхідних соціальних об’єктів – яскраве підтвердження спільних дій влади і громади. Щиро дякуємо за такий чудовий подарунок до Новорічних та Різдвяних свят Мирону Остапчаку, це вагомий внесок у розвиток Куликівської територіальної громади», – зазначили у Куликівській селищній раді.

Урочисте відкриття оновлених бібліотеки та ФАПу у Мервичах відбулось у грудні минулого року.

Comments

comments