Пожежу домогосподарства гасили рятувальники п’ятьох підрозділів

У Зубейках трапилась пожежа у приватному господарстві.

Про це повідомили у Жовківському РВ ГУ ДСНСУ у Львівській області.

Пожежа трапилась вранці, 16 січня. До місця виклику негайно виїхали рятувальники місцевої пожежної охорони с. Магерів. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з’ясувалось, що вогнем було охоплено цегляну господарську будівлю, критою бляхою, розміром 35х15 м. У зв’язку з тим, що найближче вододжерело для поповнення запасів води, в цілях пожежогасіння, розташовувалось на відстані близько 1000 м, було прийнято рішення залучити до ліквідації пожежі додаткову техніку та особовий склад 48 державного пожежно-рятувального поста м Рава-Руська, місцевої пожежної охорони с. Бишків, місцевої пожежної охорони с. Добросин, 17 державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква.

О 08:41 год вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу, та о 09:08 год повністю ліквідувати.

Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття житлового будинку на площі 150 м2, господарську будівлю та два гаражі на площі 300 м2, речі домашнього вжитку на площі 25 м2, трактор “ЮМЗ-6”, сівалку, оприскувач, копалку та 4 тонни пшениці. Завдяки злагодженним діям рятувальників було врятовано 1 господарську будівлю та 1 житловий будинок.

До ліквідації пожежі було залучено оперативну групу Жовківського РВ, 10 працівників особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Comments

comments