На Жовківщині притягнули до відповідальності депутата-корупціонера

Працівники Жовківського МРВ УСБУ у Львівській області під час здійснення заходів із контррозвідувального захисту органів державної влади, підприємств, установ, організацій щодо порушення вимог чинного законодавства України отримано інформацію щодо можливого порушення вищевказаного законодавства депутатом Жовківської районної ради Львівської області.

З метою попередження та недопущення настання негативних наслідків та запобіганню можливим корупційним проявам проінформовано та залучено в межах компетенції Управління захисту економіки ДЗЕ Національної поліції України у Львівській області.

Згідно з отриманою інформацією, співробітниками УЗЕ ДЗЕ НП України у Львівській області, у вересні цього року складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане із корупцією, відносно депутата Жовківської районної ради Львівської області.

Про це з посиланням на пресслужбу УСБУ у Львівській області повідомили у Жовківській РДА.

Постановою Жовківського районного суду Львівської області цього депутата визнано винним та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

З урахуванням викладеного, з метою запобігання у майбутньому можливим проявам порушення вимог антикорупційного законодавства України Управління СБ України доводить до громадян про можливість настання аналогічних вищевказаних наслідків.

Comments

comments

One thought on “На Жовківщині притягнули до відповідальності депутата-корупціонера

  • 16.11.2019 о 19:22
    Permalink

    Здесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы.

    Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках:
    – Tilda (Тильда)
    – Wix (Викс)
    – Joomla (Джумла)
    – WordPress (Вордпресс)
    – Bitrix (Битрикс)
    и т.д.
    телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
    Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы.

    Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google.

    Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта?
    напишите нам
    8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp

Коментарі закриті.