Газифікація Рави-Руської, спроба створити Добросинської ОТГ, боротьба з безпритульними собаками, – №21 (133) газети “Прикордоння”

6 листопада вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Жовківського району “Прикордоння”.

У №21 (133) читайте:

Газифікація Рави-Руської: буде чи не буде, – депутати міської ради ухвалили рішення звернутись до уряду щодо внесення міста у перелік населених пунтків для газифікації у 2020 році.

Громади Бишківської сільської ради з четвертої спроби таки погодились створити Добросинську ОТГ, – створити ОТГ намагається вже третій рік.

У Раві готуються до боротьби з безпритульними собаками, – до кінця року на стерилізацію тварин передбачать 50 тис. грн.

Підлісся освітять, – до кінця року у селі Магерівської ОТГ повинно з’явитись вуличне освітлення.

У Піддеревенці 5 років не можуть завершити заміну електромережі, – у місцевих мешканців, окрім незручностей, побутова техніка виходить з ладу.

Мешканці будинку у Жовкві мають проблеми із автосервісом-сусідом, – люди скаржаться на те, що автомобілі загороджують дорогу.

У центрі Рави – конфлікт між пенсіонеркою та власником кафе, – жінка звинувачує власника у тому, що відвідувачі смітять, а сам він незаконно зрізав їй дерева, а сам власник каже, що пенсіонерка шукає причини для скандалів.

Дошкільнята Гійча матимуть де бавитись! – на території дитсадка встановили сучасний дитячий майданчик.

На Жовківщині сімом жінкам присвоїли звання “Матері-героїні” , – відзнаки дістались мешканкам Лаврикова, Боянця, Рави-Руської, Ситихова, Гряди, Бишкова, Річок.

У Смереківській сільській раді спорудили ще одну капличку, – громада будувала споруду кілька років.

У Магерівській ОТГ з’вився Центр розвитку дітей, – діти займаються карате, боротьбою, танцями та художньою гімнастикою.

 

 

Comments

comments