Як правильно прибрати вашу оселю після ремонту

Нарешті ремонт завершено. Бригада майстрів зібрала інструменти і покинула вашу оселю. Усе найгірше позаду.

Так думає більшість людей, які щойно закінчили ремонт у домі. Але це неправда: потрібно усе вичистити, вимити і навести лад у кожному кутку.

Як швидко прибрати квартиру після ремонту і насолоджуватись чистотою та затишком в оселі? Не хвилюйтеся! Ми вам допоможемо.

Прибрати оселю після ремонту: що робити?

Перед початком прибирання після ремонту розділіть свою роботу на кілька етапів.

  1. Прибрати залишки будівельних матеріалів та сміття.
  2. Очистити усі поверхні від грубого пилу, залишків фарби або клею.
  3. Вимити до блиску вікна, двері та люстри.
  4. Вимити та провести дезінфекцію підлоги.

Як позбавитись від залишків будівельного сміття?

Прибирання квартири від залишків будівельних матеріалів потребує, насамперед, особистого захисту прибиральника: надійні гумові рукавички та спеціальне взуття, захисне знаряддя.

Залишки будівельного сміття краще вивозити на сміттєзвалище, щоб не отримати штраф (а це аж 340 грн за ст.152 Кодексу про адміністративні правопорушення України). У звичайному сміттєвому контейнері йому не місце.

Якщо не хочете використовувати власне авто, можна скористатися допомогою спеціалізованих служб.

Поради по прибиранню

Для очищення поверхонь від залишків грубого пилу можна використати щітки, губки, ганчірки або різноманітні пристосування. Не забувайте про порохотяг. Він має додаткові насадки, які допоможуть дістатися до складних та важкодоступних місць.

Для звільнення скляних поверхонь чи кахлю від забруднення, використовуйте спеціальні миючі засоби. Якщо на кахель потрапили шпаклівка чи грунтівка, варто скористатися спеціальною пінкою для чищення кахлю. Так ви значно швидше приведете дім до блиску.

Підлогу не потрібно надмірно змочувати: можуть залишитися розводи. Якщо поверхня підлоги висохла, слід очистити стіни порохотягом. Зазвичай, саме там залишається невидимі залишки пилу і бруду.

Двері та інші дерев’яні поверхні не зайвим буде натерти, використовуючи поліроль. Окреме місце займає прибирання радіаторів, батарей та люстри. Після ремонту у їхні щілини забивається багато бруду.

Якщо ви втомлені і не хочете навантажувати себе зайвою роботою, запросіть фахівців – клінінгову компанію.

Клінінгова компанія як альтернатива прибиранню самотужки

Спеціалісти клінінгової компанії з радістю перекладуть ваші турботи на свої руки. Тут працюють люди, які швидко приведуть квартиру чи заміський будиночок у розкішний вигляд навіть після капітального ремонту.

Отже, перевагами клінінговіх компаній є наступні:

  1. мінімальні витрати часу;
  2. великий досвід роботи з різними матеріалами і поверхнями;
  3. наявність професійної техніки та миючих засобів;
  4. унікальний сервіс;
  5. доступні ціни на прибирання після ремонту та інші послуги.

Ціни на прибирання

Прибирання після ремонту – трудомісткий процес. Тим, хто наважився самотужки позбутися будівельного сміття потрібно набратися терпіння і сил.

А для усіх бажаючих скористатися послугами клінінгової компанії пропонуємо дізнатися скільки коштує прибирання після ремонту.

Прибирати дім – чудове заняття. Але якщо у вас немає на це часу – ми до ваших послуг. Закажіть прибирання квартири після ремонту за доступною ціною.

Comments

comments