Колишня мер Рави-Руської балотуватиметься у народні депутати у прохідній частині списку “Слуги народу”

Ірина Верещук, міський голова Рави-Руської у 2010 – 2015 рр., стане кандидатом у народні депутати України на дострокових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня цього року.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook та у ефірі телеканалу “Наш”.

Так, за словами Ірини Верещук, вона балотуватиметься у парламент у виборчому списку партії “Слуга народу” під №28.

Нагадаємо, Ірина Верещук у 2014 році вже балотувалась у народні депутати по мажоритарному виборчому окрузі №122 від Жовківського та Яворівського районів як самовисуванець.

Наразі Ірина Верещук є президентом Міжнародного центру балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик, а також доцентом кафедри політології Національного педагогічного університету ім. М.Драгоманова.

Додамо, за результатами одного з останніх соціологічних опитувань, партію “Слуга народу” готові підтримати 48,2% серед тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями. Оскільки в Україні на час дострокових виборів народних депутатів діє змішана виборча система, за якою 225 депутатів обирають за партійними списками і 225 – у мажоритарних округах. Це означає, що партія “Слуга народу” може отримати понад 100 депутатів за пропорційною системою.

Comments

comments