Живи сьогодні!

Усі знають, що відкладати на завтра важливі справи не можна. Але часто відкладають те, що не пов’язане з роботою чи домашніми обов’язками, що хочеться зробити для себе. «На завтра» залишають ошатну сукню, нові черевики, крем у красивій баночці. Відкладають цікаві поїздки, зустрічі та романтичні вечері. І сукня виходить з моди і в крему завершується термін придатності. І вечори, які ви могли б приділити собі або своїй другій половинці, проходять у рутині щоденних турбот. А на поїздку в місто мрії ви так і не наважуєтеся, бо є інші справи, важливі, а це – колись потім…

Кожен день – безцінний

Адже він ніколи більше не повториться. Так, можна все життя доношувати старі речі, не користуватися хорошою косметикою і збирати гроші «на чорний день», але тоді всі дні будуть чорними, бо в них не буде радості.

У нашому житті не так часто трапляються великі події – воно складається з дрібниць. А приємних чи ні – залежить переважно від нас самих. Адже так просто зробити кожен день трохи радіснішим:

  • вдягти красиву білизну й ошатну сукню, щоб весь день відчувати себе чарівною;
  • поставити у вазу живу троянду або букет польових квітів;
  • застелити стіл скатертиною, яку ви до цього берегли й витягали з шафи раз на рік;
  • дістати сервіз, який роками стояв у серванті, і почати ним користуватися не тільки на свята – врешті-решт, зараз новий посуд не треба «діставати», і коштує він не так вже й багато.

Дозволити собі смачну каву або косметику улюбленої фірми, запашне мило і новий блиск для губ – так, це не безкоштовно, але саме ці, здавалося б, дрібниці і роблять наші дні трохи яскравішими. Скільки коштує ваша радість? Може, все ж варто купити ароматний гель для душу, а не брусочок найдешевшого мила?

Не відкладайте життя на завтра

Щасливим треба бути вже сьогодні, інакше можна взагалі забути, як це – радіти життю. Спочатку можна потішити себе манікюром, новою стрижкою, подивитися в онлайн-каталозі Kasta на красиві жіночі сумки і купити ту, яка сподобається найбільше.

І не варто забувати, що діти, самі того не бажаючи, багато в чому беруть з нас приклад. Тому не передавайте у спадок це «на завтра»:

  • Не забирайте в них найкращі іграшки і не ховайте нові кросівки: і з того, і з іншого діти виростуть, і те, що могло приносити радість і користь, залишиться лише марною річчю, яка, втім, добре збережеться.
  • За можливості, купуйте дітям гарні речі, зокрема канцтовари для школи, взуття та одяг. На Kasta можна недорого купити шкільні туфлі для дівчаток або стильні сорочки для хлопчиків.
  • Приділяйте час сім’ї, заплануйте прогулянки до парку або поїздки на пікнік і в жодному разі їх не відкладайте, якщо вам здалося, що прийшла пора генерального прибирання, час із сім’єю однозначно важливіший!

А поки застеліть новим покривалом ліжко або почепіть нові штори. І, звісно, вирушайте нарешті до театру, музею, на побачення, у подорож, якщо вам цього так давно хотілося!

Comments

comments