У “Раві-Руській” виявили “підроблений” автомобіль

У пункті пропуску “Рава-Руська” прикордонники Львівського загону виявило автомобіль із підробленим VIN-кодом.

Про це повідомило Західне регіональне управління ДПСУ.

9 жовтня під час огляду транспортних засобів охоронці кордону виявили автомобіль з порушеннями. Так, громадянин України мешканець Кіровограда намагався перетнути кордон України на автомобілі марки «Опель» 2000 року виробництва з підробленим VIN-кодом. Під час огляду даного автомобіля прикордонники виявили відсутність VIN коду (9 останніх знаків).

По цьому факту було проінформовано працівників Національної поліції та направлено матеріали справи в порядку ст. 290 ККУ.

Зазначимо, VIN-код – це ідентифікаційний номер транспортного засобу . Він є унікальним серійним номером, що застосовується в автомобільній промисловості для індивідуального розпізнавання кожного механічного транспортного засобу, причіпного транспортного засобу, мотоцикла та мопеда, визначення яких подані в міжнародному стандарті ISO 3833.

Ідентифікаційний номер транспортного засобу наноситься на транспортному засобі у місцях та у відповідності із вимогами міжнародного стандарту ISO 4030 та заноситься у паспорт транспортного засобу.

Фото для ілюстрації

Comments

comments