Як проголосувала Жовківщина, – читайте у №7 (119) газети “Прикордоння”

3 квітня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Жовківського району “Прикордоння”.

У №7 (119) читайте про те, як голосували виборці у першому турі виборів Президента України у містах та селах Жовківського району. До вашої уваги результати найрейтинговіших кандидатів на “основних” виборчих дільницях.

Також у номері читайте:

Проти зашківського землевпорядника закрили кримінальне провадження, – землевпорядника підозрювали у порушенні при оформлення земельної документації.

Виконавця ремонту дороги у Жовкві підозрюють у розкраданні, – керівника фірми-підрядника підозрюють у розкраданні понад півмільйона гривень.

Уродженець Забір’я став заслуженим діячем мистецтв України.

На будівництво пішого переходу у “Раві-Руській” передбачено 1,5 млн. грн.

Волицькі діти саджають ліс.

У Малехові знову будуватимуть амбулаторію.

Морг реконструювали.

У Жовкві відкрили котельню, яка може працювати на двох видах палива, – у місті завершили 4-річний проект з енергозбереження.

Щедрий березень для юних музикантів, – учні Рава-Руської дитячої музичної школи зайняли призові місця на багатьох конкурсах.

Вчителі Рави-Руської – найінтелектуальніші, – відбулась районна гра “Що? Де? Коли?”

Місцевих депутатів продовжують штрафувати, – двох депутатів Рава-Руської міської, а також Добросинської сільської та Дублянської міської рад оштрафували за неподання декларацій вчасною

Юні равчани перемогли у турнірі, не пропустивши жодного гола, – футболісти 2006 р.н. стали переможцями Lviv junior cup.

Юні тенісисти – призери обласних змагань, – гуртківці Рава-Руського будинку дитячої та юнацької творчості зайняли призові місця у турнірі.

Газету “Прикордоння” можна придбати у будь-кому поштовому відділенні Жовківщини, а також у приватних розповсюджувачів преси у Жовкві та Раві-Руській.

Comments

comments