Дорогу «Червоноград – Рава-Руська» таки відремонтують?

Дорогу Т-14-04 «Червоноград – Рава-Руська» можуть відремонтувати у цьому році. Про це повідомило Інтернет-видання «Над Бугом» з посиланням на начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Так, під час презентації, яку зробив керівник Служби Руслан Кандибор під час апаратної наради наприкінці минулого року, у 2019 році передбачені ремонтні роботи на дорозі «Червоноград – Рава-Руська». На це оголошений міжнародний тендер.

– Ремонти розпочнуть за умови, якщо у 2019 році Міністерство фінансів України та Міністерство фінансів Республіки Польща дійдуть порозуміння, – зазначив Руслан Кандибор.

Нагадаємо, Польща надала Україні 100 мільйонів євро кредиту на ремонт 144,5 км доріг у Львівській і Волинській областях. Ремонти заплановані на 20-кілометровій ділянці від прикордонного села Грушів до Яворова та 9-кілометровій ділянці від Грушева до Немирова. Також заплановано ремонт 46-кілометрової дороги Нижанковичі (кордон із Польщею) – Самбір – Дрогобич – Стрий і 53-кілометрової дороги Рава-Руська (кордон із Польщею) – Червоноград. Окрім того, повинні бути відремонтовані 3 кілометри на дорозі між селом Смільниця (кордон із Польщею) і Старим Самбором. Капітальному ремонту підлягає 13-кілометрова ділянка дороги Устилуг (кордон із Польщею) – Луцьк – Рівне.

Гроші виділяють на 30 років під 0,15% річних.

За інформацією «Над Бугом», за вимогою польської сторони, 60% робіт будуть виконуватись підрядником з Польщі, решту – нашими українськими фірмами.

 

 

Comments

comments