Будинкоуправління – без керівника

Комунальне підприємство «Рава-Руське будинкоуправління №2» залишилось без начальника.

Про це йдеться у №2 (114) газети “Прикордоння”.

Михайло Чорний, який очолював комунальну службу Рави-Руської з 13 січня 2016 року, покинув посаду через закінчення терміну дії договору, на основі якого він працював.

– Рішення покинути посаду начальника комунального підприємства я прийняв давно, – розповів Михайло Чорний. – До цього мене ніхто не змушував, скандалів та зауважень не було. Бачу перспективу у молодих кандидатах на цій посаді.

За словами колишнього керівника, про бажання покинути свою посаду міського голову та секретаря ради він повідомив заздалегідь. За спільною згодою, звільнити Михайла Чорного вирішили після того, як закінчиться термін дії трудового договору.

– За п’ятибальною шкалою роботу Михайла Тарасовича оцінюю на тверду «четвірку», – розповів міський голова Рави-Руської Микола Зінько. – Провалів у роботі комунальної служби за час його керівництва не було, вона нас влаштовувала і, думаю, ми б договір продовжили, якби було бажання у нього самого.

З 17 січня тимчасово виконувачем обов’язків керівника «Рава-Руського будинкоуправління №2» є заступник начальника Юрій Сенецький. Про те, хто і коли очолить підприємство на постійній основі – у міській раді наразі не знають.

Додамо, Михайлу Чорному – 50 років. Він є військовим пенсіонером, також – депутатом Рава-Руської міської ради від ВО «Свобода». Юрій Сенецький же працює заступником вже майже 8 років з перервами: спершу на цій посаді він працював у 2004 – 2007 роках, а вдруге – з 2014 року. Крім того, перед призначенням Михайла Чорного на посаду начальника він сім місяців виконував обов’язки керівника «Рава-Руського будинкоуправління №2».

 

Comments

comments