Релігійне товариство у Раві поповнилось новими учасниками

У церкві св. Юрія, у Раві-Руській, відбулось посвячення членів «Апостольства Молитви».

Про це йдеться у №13 (103) газети “Прикордоння”.

«Апостольство Молитви» є побожним товариством, члени якого під покровом Серця Христового, стараються своїми молитвами та побожними вчинками ширити славу Божу і дбати за спасіння людських душ. Воно виникло у 1844 році у південній Франції серед студетнів. В Україні воно діє під проводом та опікою отців-монахів Василіян та об’єднує близько 17 тисяч парафіян. Головною метою діяльності «Апостольства Молитви» є заохочення людей до духовного й апостольського життя та посильного служіння потребам Церкви на місцях, вшанування Найсвятішого Серця Христового та Пресвятої Євхаристії, вшанування Пресвятої Богородиці, практика щоденної молитви на вервиці тощо.

Посвята у члени «Апостольства Молитви» відбулась за старання пароха церкви св. Юрія о. Івана Іваничка за участю священиків о. Михайла Гнідця та о. Ігоря Паламара після завершення другої Божественної Літургії у неділю, 22 липня. Посвяту очолив головний координатор «Апостольства Молитви» в Україні отець Терентій Довганюк.

– Ви маєте допомагати парафії, священикові. Кожен член товариства – це апостол, який практикує і поширює шанування пресвятого серця Христового, – зазначив членам товаритсва о. Терентій.
Учасниками товариства «Апостольство Молитви» при церкві св. Юрія у Раві-Руській стали шістнадцятеро парафіян. Серед них були і ті, які відновили посвяту. Загалом, «Апостольство Молитви» у Раві-Руській нараховує понад 100 членів, його провадить о. Михайло Гнідець.

Тарас Левко

 

Comments

comments