На Жовківщині викрито депутата корупціонера

Жовківське МРВ УСБУ у Львівській області під час здійснення заходів із контррозвідувального захисту органів державної влади, підприємств, установ, організацій щодо порушення вимог чинного законодавства України отримало інформацію щодо можливого порушення вимог чинного антикорупційного законодавства України депутатом Жовківської районної ради Львівської області, який не повідомив НАЗК про суттєві зміни у майновому стані, зокрема придбання ним 18.02.2017 року транспортного засобу вартістю 205263,19 гривень, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачена частиною 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

З метою попередження та недопущення настання негативних наслідків та запобіганню можливим корупційним проявам проінформовано та залучено в межах компетенції Управління захисту економіки у Львівській області ДЗЕ НП України.

Згідно з отриманою інформацією, співробітниками УЗЕ у Львівській області ДЗЕ НП України у травні цього року складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане із корупцією відносно депутата Жовківської районної ради.

19 червня 2018 року постановою Жовківського районного суду Львівської області цього депутата визнано винним у вчиненні правопорушення,передбаченого ч.2 ст. 172-6  Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1700 (одна тисяча сімсот) гривень в дохід держави.

З метою запобігання у майбутньому можливим проявам порушення вимог антикорупційного законодавства України Управління СБ України доводить до громадян про можливість настання аналогічних вищевикладених наслідків.

Жовківський МРВ УСБУ у Львівській області.

 

Comments

comments