На Шабельні може з’явитись дитсадок

У Шабельні розпочали процедуру, яка у майбутньому дозволить будівництво у селі дитячого садка. Депутати Річківської сільської ради надали дозвіл на розробку детального плану земельної ділянки під будівництво дошкільного навчального закладу.

Про це йдеться у №9 (99) газети “Прикордоння”.

– Аби мати змогу будь-що планувати, робити, найперше, що необхідно, це мати документи на землю, – розповів голова Річківської сільської ради Роман Зінько. – Лише тоді, коли матимемо затверджену документацію на неї, зможемо замовляти проект дитсадку.

Землю під дошкільний навчальний заклад на Шабельні передбачили у районі метеостанції. Про те, коли буде виготовлено «земельну» документацію для нього наразі невідомо. За словами Романа Зінька, це може тривати від півроку до двох і не залежить від Річківської сільської ради. Тому говорити про те, який це буде дитсадок, наразі важко.

– Думали зробити один садок спільний для Рати та Шабельні, аби там було б хоча б дві дошкільні групи. Спершу шукали приміщення, яке б могли використати для потреб дитсадка, але ні на Раті, ні на Шабельні такого поки що немає, – додав сільський голова.

 

 

Comments

comments