Сьогодні відбудеться футбольне дербі між Равою та Гійче

Сьогодні, 30 червня, у рамках 13 туру чемпіонату Львівської області з футболу серед команд Прем’єр-ліги, у Раві-Руській, на стадіоні “Локомотив”, відбудеться поєдинок між місцевою однойменною командою та гійченською “Юністю”.

Футболісти з Рави-Руською під завершення першого кола обласного чемпіонату набрали хорошої ходи і навіть відібрали очки в фаворитів сезону – «Юності» з Верхньої Білки та ФК «Миколаїв» (двічі по 1:0), однак потім несподівано через грубі помилки в обороні поступилися на власному полі підмонастирському «Феніксу-Стефано» 0:4. Проте ця поразка не похитнула бойовий настрій «залізничників», і минулого туру вони здолали добротвірський «Енергетик» 2:0. Їх знову чекає непростий суперник – «Юність» (Гійче), яка після стартових турів перебувала на вершині турнірної таблиці.

Перед гійченцями стоїть чітке завдання – потрапити в трійку призерів, тож вони намагатимуться не втратити очки у протистоянні з «Локомотивом».

Наразі рава-руський “Локомотив” перебуває на 9 місці. У активі “залізничників” 15 очок, у той час як у гійченської “Юності” – 19 очок та 6 місце.

Початок матчів заплановані на 14.00 (юнаки) та 16.00 год (дорослі).

За матеріалами ФФЛ

 

Comments

comments