Медсанбат отримав нового власника

Будівля колишнього медсанбату у Раві-Руській змінила власника.

Про це йдеться у №8 (98) газети “Прикордоння”.

Нагадаємо, з 2009 року колишній медсанбат перебував у власності приватного підприємства «МАС-ПЛЮС». На початку 2016 року його планували перетворити на житловий комплекс під назвою «Відень». Зокрема, замість трьох поверхів повинні були добудувати ще два, а у самому житловому комплексі передбачали 76 одно- та двохкімнатних квартир площею від 37 до майже 75 кв. метрів. Завершення реконструкції колишнього медсанбату повинно було завершитись ще на початку минулого року.

Наприкінці 2015 року колишній медсанбат хотіли продати за 600 – 700 тис. доларів, в той час як з комунальної власності Рави-Руської у 2009 році його продали, в середньому, за 100 – 125 тис. доларів.
Новим власником став підприємець зі Львова. Через його зміну договір оренди земельної ділянки, на якій і розташовується колишній медсанбат, між ПП «МАС-ПЛЮС» та Рава-Руською міською радою втратив дію. А новий власник хоче поділити цю земельну ділянку.

Як розповіли у Рава-Руській міській раді, новий власник медсанбату планує використовувати його так само, як і попередній – перетворити на багатоквартний житловий будинок.

– З новим власником у нас вже була розмова. Він повинен протягом трьох тижнів навести порядок на території колишнього медсанбату, зокрема, прибрати її, вирізати дерева, які за останні роки там виросли, – розповів міський голова Рави-Руської Микола Зінько.

Наразі триває поділ земельної ділянки. Як тільки він відбудеться, новий власник та Рава-Руська міська рада укладуть нові договори на оренду земельної ділянки. Очікується, що з липня цього року у будівлі колишнього медсанбату розпочнуть реконструкцію.

Попередній власник сплачував в середньому 30 тис. грн. орендної плати за землю на рік.

Фото explorer.lviv.ua

Comments

comments