Як загинув Микола Федус, з ким може об’єднатися Рава, – вийшов №8 (67) газети “Прикордоння”

У суботу, 18 липня, вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Рави-Руської “Прикордоння”. У №8 (67) читачі дізнаються подробиці того, як в зоні АТО загинув 19-річний мешканець Йоничів та випускник рава-руських школи №1 та професійного ліцею Микола Федус, а також як зустрічали та перепоховали Героя на Малій Батьківщині.

Львівська обласна рада затвердила Преспективний план об’єднання громад. З ким може об’єднатися Рава-Руська та чи буде таке об’єдання ефективним – читайте у рубриці “Децентралізація”

Цікаво для равчан буде дізнатися, які дороги і скільки метрів відремонтують у Раві-Руській цього року, а також які титули завоювали юні равчанки на дитячому конкурсі краси.

“Двоє німців за два дні розстріляли півтори тисячі рава-руських євреїв”, – розгорнутий репортаж із відкриття Меморіалу жертвам Голокосту у Раві-Руській, на якому перебував Посол Німеччини та представники низки інших посольств.

У рубриці “Сусідонька” равчанка Леся Чобіт, мати трійні, розповіла про те, як пережити труднощі в житті.

У спортивній рубриці читачі дізнаються в яких українських та міжнародних турнірнах рава-руській юні шахісти стали найкращими, а також матимуть змогу прочитати аналітичний матеріал про виступи рава-руської футбольної команди “Локомотив” у першому колі чемпіонату Львівської області серед команд другої ліги.

Усе це та інше – читайте у №8 (67) газети “Прикордоння”, який вже доступний для ознайомлення у книгарні “Берег”, кіоску “Могорич” та на Малому ринку міста.

 

Comments

comments