У Дублянах – новий член виконкому

У виконавчому комітету Дублянської міської ради – новий член виконкому. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Дублянської міської ради.

Про це йдеться у №6 (96) газети “Прикордоння”.

Так, замість Артема Козіна, який трагічно загинув, новий членом виконкому Дублянської міської ради обрано Оксану Мирон. Вона – вчитель початкових класів Дублянської школи ім. Анатолія Жаловаги.

Оксана Мирон народилась 23 лютого 1971 року у Львові. У 1992 році закінчила Луцький державний педінститут імені Лесі Українки за спеціальністю вчитель початкових класів. З 1991 року працює на посаді вчителя початкових класів у Дублянській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Анатолія Жаловаги. У 1997/1998 н.р. вона також була заступником директора школи.

Загальний педагогічний стаж Оксани Мирон – 26 років. Кваліфікаційна категорія – вища. Вона – лауреат обласного конкурсу «Вчитель року – 2008», учасник районного конкурсу «Класний керівник року-2013», переможець районного конкурсу «Вчитель року-2014». За підсумками роботи у 2007 році, в рамках Всеукраїнського конкурсу «Людина року», їй було присвоєно звання «Кращий педагог району». З 2008 року – звання «вчитель-методист».

 

Comments

comments