Через сварку чоловік облив себе бензином

Чоловіка, який побив жінку, засудили до відбування громадських робіт.

Про це йдеться у №4 (94) газети “Прикордоння”.

Інцидент трапився майже три роки тому у Зашкові. Чоловік під час сварки із жінкою схопив останню ззаду за волосся та вдарив її головою до стіни. Через це остання отримала легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров’я.

У судовому засіданні чоловік свою вину не визнав. Він пояснив, що за півроку до цього приїжджала його теща. Між ними розпочались непорозуміння через будинок, який зять збудував на її земельній ділянці. Теща хотіла записати будинок на внучку, обділивши, таким чином, молодшу внучку. Зять же наполягав, аби будинок був переданий обом дочкам. З цього приводу почалися непорозуміння та сварки.

Через півроку чоловік намагався з’ясувати ситуацію із дружиною. Але через деякий час розмови до хати зайшла одна з доньок, яка вимагала у матері вигнати батька, мовляв, той їм більше не потрібний. Чоловік був шокованим такими словами, вибіг на подвір’я і облив себе бензином. Дружина після цього завела його до кухні аби помити обличчя. Тоді на місце приїхали батьки чоловіка, але, за словами останнього, на нього почали кричати та погрожувати його батькам, що посадять їхнього сина. Після цього чоловік поїхав додому до батьків, де переночував. А наступного ранку поїхав додому, але, за його словами, виявилось, що його дружина дуже побита і перебуває в реанімації. Там остання повідомила чоловікові, що вони розлучаються, а теща звинуватила чоловіка у побитті її доньки.

Суд визнав винним чоловіка та засудив до покарання у виді виправних робіт на шість місяців із відрахуванням 10% із заробітку в дохід держави.

\

Comments

comments