Котельня у Жовкві готова до тендеру

Жовківська міська рада отримала експертний звіт щодо розгляду проектної документації з реконструкції комунальної котельні по вул. Лесі Українки, 5.

Нагадаємо, реконструкція котельні відбувається у рамках проекту «Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється» програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти», які фінансує Європейський Союзу.

Експертний звіт видало Державне підприємство «Західний експертно-технічний центр держпраці». У ньому йдеться, що проектна документація розроблена з дотримання вимог до міцності, надійності і довговічності об’єкта будівництва, його експлуатаційної безпеки та інженерного забезпечення тощо.

– Для нас це важливий документ, адже тепер матиме можливість, перейти до наступний етапів робіт, – зазначила координатор проект Світлана Підсосна. – Зокрема, тепер зможемо оголосити тендер на реконструкцію.

Раніше у рамках проекту дошкільний навчальний заклад №2 «Калинонька» у Жовкві отримав сертифікат відповідності закінченого будівництва.

Comments

comments