У 2017 році всиновили двох дітей-сиріт

У минулому році у Жовківському районі з’явилось 9 дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування. Про це йдеться у інформації служби у справах дітей, – повідомила газета “Прикордоння” у №3 (93).

Крім того, на облік було взято 14 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.
Разом з тим, з обліку було знято 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та 17, які опинились у складних життєвих обставинах.

Над 8 дітьми встановлено опіку чи піклування, ще над стількома ж її припинено.

У 2017 році нову родину знайшли двоє дітей-сиріт. Їх усиновили мешканці району.

На Жовківщині існує 2 будинки сімейного типу, в яких перебуває 14 дітей, а також є 9прийомних сімей, які виховують також 14 дітей. За минулий рік у останні влаштовано одну дитину.

Протягом 2017 року працівники служби у справах дітей району здійснили 136 рейдів, під час яких на вулицях виявили та вилучили 7 дітей. Одну дитину влаштовано у притулок, а 6 – повернено у сім’ї.

У минулому році для дітей двох осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, у Магерові придбано дві квартири, а також квартиру у Раві-Руській для особи, з числа дітей-сиріт.

Загалом, станом на кінець минулого року, на Жовківщині налічувалось 70 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також 57, які опинилися у складних життєвих обставинах, а 50 громадян є опікунами чи піклуються на такими дітьми.

Comments

comments