Бюджет Річок – майже як у Рави

Депутати Річківської сільської ради затвердили бюджет на 2018 рік. Відповідно до рішення, загальний обсяг доходів передбачено у сумі 10 млн. 600 тис. грн.

Про це йдеться у №3 (93) газети “Прикордоння”

У новому бюджеті сільської ради передбачено профіцит загального фонду у сумі понад 6,5 млн. грн. Це означає, що до Річківської сільської ради грошей надійде більше, аніж передбачено витрат. Тобто, 1 млн. 700 тис. грн. коштів сільського бюджету передбачено на забезпечення діяльності сільської ради (оплату праці, витрати на комунальні послуги), 300 тис. грн. – на соціальний захист та соціальне забезпечення, 100 тис. грн – на фізичну культуру та спорт, 1 млн. 600 тис. грн. – на жилово-комунальне господарство, 300 тис. грн. – на сільське, лісове, рибне господарство та мисливство. Разом з іншими видатками по загальному фондові, загалом, ця сума складає понад 4 млн. 600 тис. грн.

Втім, гроші, які залишаться, влада Річківської сільської ради планує спрямувати на фінансування видатків спеціального фонду – на інвестиційні проекти та транспортну інфраструктуру (дороги). Відповідно, на перше передбачено 840 тис. грн., на друге – понад 5 млн. 600 тис. грн.

Разом з тим, за підсумками 2018 року, бюджет Річківської сільської ради може збільшитись, адже на кінець 2017 року, зі всіма змінами, бюджет Річківської сільської ради складав 12 млн. грн.

До слова, бюджет Рави-Руської на 2018 рік затверджений у розмірі майже 13 млн. грн.

 

Comments

comments