Бюджет Рави зріс на 3,5 млн. грн.

Депутати Рава-Руської міської ради ухвали рішення про затвердження бюджету міста на 2018 рік. Так, відповідно до ухваленого документа, він становить 12 млн. 976 тис. 346 грн.

Про це йдеться у №2 (92) газети “Прикордоння”.

Новий бюджет більший від попереднього, який ухвалили наприкінці 2016 року, на майже 3 млн. 6 тис. грн., що складає понад 28%.

Так, влада Рави-Руської очікує, зокрема, що до міської казни надійде щонайменше майже 3 млн. грн. податку на майно, понад 1 млн. 800 тис. – від сплати земельного податку, 4 млн. 565 тис. – від сплати єдиного податку. Ще понад 5 млн. 300 тис. грн. бюджет міста повинен отримати від сплати податку з підакцизних товарів та пального.

Також майже 2 млн. грн. Рава-Руська міська рада повинна отримати від сплати адміністративних зборів та платежів.

Майже 4 млн. грн., серед іншого, влада Рави-Руської планує витратити… на саму себе. А якщо точніше – на забезпечення власної діяльності. З цієї суми близько 3,5 млн. грн. складає заробітна плата та нарахування на неї. Все інше – це видатки на предмети, матеріали, обладнання, оплату комунальних послуг, відрядження, електроенергії тощо.

1 млн. 600 тис. грн. влада міста планує витратити на видатки на соціальний захист населенню.

На утримання доріг у Раві-Руській у 2018 році передбачено щонайменше 3 млн. 200 тис. грн.
900 тис. грн. «піде» з бюджету міста на благоустрій міста, 300 тис. грн. – на відшкодування різниці між розміром тарифу на житлово-комунальні послуги.

90 тис. грн. депутати міської ради виділили на підтримку спорту, в той час як на культуру – 65 тис. грн.

Comments

comments