Демчина заявив, що продає бізнес

Депутат Львівської обласної ради Роман Демчина заявив, що продає своє приватне підприємство “Рома”.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Своє рішення Демчина пояснив тим, що в дорожню галузь, за його словами, повернулись “старі-добрі схеми” і він не хоче мати до них жодного стосунку.

Роман Демчина зазначив, що його бізнес “має на балансі має сучасний офіс, близько 100 одиниць робочої, доглянутої будівельної техніки, в тому числі суперсучасний ресайкл, автопарк нових самоскидів європейського виробництва, сучасну європейську фрезу, асфальтовкладачі, котки, трактори, УЯР та багато іншого. Також є фактично новий асфальтобетонний завод, піщаний кар’єр, працює виробництво залізобетонних виробів. Налагоджена логістика, робота офісних відділів та є позитивна кредитна історія. На підприємстві працює понад 200 офіційно влаштованих працівників, немає необслужених боргів та актуальних судових спорів. Є документально підтверджений досвід виконання майже всіх видів дорожніх та супутніх до них робіт. Бізнес робочий та прибутковий”.

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що проти Романа Демчини порушено кримінальні справи через начебто податкові махінації.

Фото Варіантів

Comments

comments