Злочинець за дві ночі обікрав чотирьох господарів

Львів’янин, який раніше був засуджений, навесні минулого року протягом однієї ночі обікрав господарські приміщення трьох господарів, а наступної – вчинив ще одну крадіжку у Добросині.

Про це йдеться у №2 (92) газети “Прикордоння”.

Так, спершу злодій незаконно проник в середину гаражного приміщення одного з господарств. Там він викрав зварювальний інвектор та два перфоратори, спричинивши господарю матеріальної шкоди на загальну суму майже 4 тис. грн.

Через 20 хвилин після цієї крадіжки заїжджий злочинець вчинив другу. Схожим методом він викрав у іншого господаря з гаража бензопилу, ударну дриль, а зі сараю – ще одну ударну дриль, болгарку. Вартість крадіжки склала понад 3 тис. 600 грн.

Але і на цьому злодій не зупинився. Через кілька хвилин він обікрав і третього добросинця. Проникнувши у гараж він звідти викрав зарядно-пусковий пристрій, компресор, генератор та перфоратор. Загальна сума збитків склала близько 11,5 тис. грн.

Наступної ночі грабіжник обікрав ще одного мешканця Добросина. У нього він викрав бензокосу, перфаратор та паяльник на загальну суму понад 3 тис. 700 грн.

Як виявилось, грабіжник – важкохворий. Суд взяв це до уваги, але за скоєні злочини засудив злодія на чотири роки позбавлення волі.

 

Comments

comments