Жовківчани отримають ще один дитячий та спортивний майданчики, а також – стадіон

У Жовкві визначили переможців другого відбору громадського бюджету, заявки на участь у якому подавали мешканці міста.

Про це йдеться у №1 (91) газети “Прикордоння” від 10 січня.

Нагадаємо, для участі у другому відборі громадського бюджету жовківчани подали 12 проектів. За підсумками голосування, переможцями визнано 3.

Так, за кошти бюджету Жовківської міської ради, за ініціативи жовківчан, у 2018 році буде проведено реконструкцію спортивного стадіону по вул. Лесі України. Автором цього проекту є жовківчанин Зіновій Креховець. Заявку на реалізацію цього проекту підтримали 249 жовківчан. Сума проекту складає 199 тис. 933 грн. За ці кошти на місці колишнього стадіону буде відновлено і облаштовано новий. Заходи передбачають, зокрема, посів газонів з відповідними для цього підготовчими роботами, установлення металевої огорожі та хвірток, футбольних ворів, лавок та урн для сміття.

616 жовківчан підтримали ідею облаштування спортивно-ігрового майданчика на території дитсадка №3 по вул. Степана Бандери. Автором проекту є Марія Климкевич. На реалізацію проекту, відповідно до заявки, знадобиться 76 тис. 690 грн.

Дитячий ігровий майданчик встановлять на вулиці Богдана Хмельницького. Автором відповідної заявки є Вероніка Галич, її підтримали 604 жовківчанина. Вартість реалізації цього проекту складе 95 тис. 700 грн.

Фото для ілюстрації

Comments

comments