За жорстоке вбивство равчанина засудили на 7 років

Жовківський районний суд на 7 років засудив чоловіка, який забив до смерті свою співмешканку. Про це йдеться у вироку Жовківського районного суду за 30 жовтня 2017 року, – повідомили «МБ Львівські новини».

Як йдеться у вироку суду, чоловік, будучи в стані алкогольного сп’яніння, 30 березня 2017 року, в період часу з 11 години до 16 години, перебуваючи в приміщенні будинку господарства, що по вулиці Володимира Великого, 34 міста Рава-Руська Жовківського району Львівської області, вчинив конфлікт із співмешканкою і завдав їй множинні удари руками та ногами в різні частини тіла. Цим він спричинив потерпілій закрите черепно-мозкову травму у вигляді крововиливів в м’які тканини голови зі сторони їх внутрішньої поверхні в лобній та тім’яно-скроневій справа, крововилив під оболонки головного мозку, який ускладнився стисненням головного мозку. Жінка яка після заподіяння їй тілесних ушкоджень не була здана до активних дій та померла на місці події.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у вчиненні інкримінованого йому злочину визнав повністю. У вчиненому щиро розкаюється, просить суд його суворо не карати.

У суді були допитані усі свідки цієї події. Зокрема, допитана в судовому засіданні в якості свідка сестра чоловіка-вбивці пояснила, що 30 березня 2017 року орієнтовно о 12 годині до неї зателефонував брат, який по телефону дещо підозрілим голосом, сказав, щоб вона взяла труси та шкарпетки і їхала до нього додому.
Коли вона зайшла в кімнату кухні квартири брата, то він разом із знайомим сиділи на кухні та пили пиво. Брат та його знайомий були у нетверезому стані. Брат жінки сказав їй, щоб шукала штани, ліфчик, куртку та пояснив, що його співмешканку треба переодіти та відвезти в Річки до мами.

«В кімнаті побачила співмешканку свого брата, яка напівгола лежала на дивані, без штанів, білизни. Верхній одяг був задертий до гори. Підійшовши, вона побачила, що тіло було забруднене пастою для взуття в районі статевих органах, а також було в крові. Вона вся була побита, та кров була на обличчі та інших частинах тіла. Ушкодження запам’ятались на обличчі, руці, грудях та животі», – йдеться у вироку суду.
Брат, зайшовши до кімнати, відразу ж почав копати свою жінку по ногах та кричав, щоб ставала, після чого почав трясти нею і говорити щоб ставала, але вона була без свідомості. Тоді сестра разом із братом одягнули жінку.

Згодом жінка викликала медиків, які у своє чергу повідомили про інцидент у поліцію.
30 жовтня цього року Жовківський районний суд покарав чоловіка, присудивши йому 7 років за гратами.

 

Comments

comments