У владі Рави-Руської – зміни

Депутати Рава-Руської міської ради позбавили мандата свого колегу і проголосували «за» дострокове припинення його повноважень. Відповідне рішення вони ухвалили на засіданні XXVII сесії, яка відбулась 12 жовтня.

Про це йдеться у №10 (90) газети “Прикордоння” від 30 листопада 2017 року.

Так, відтепер депутатом Рава-Руської міської ради не є «свободівець» Назарій Оливко, який написав відповідну заяву. Він був депутатом двох скликань. Вперше до складу депутатів Рава-Руської міської ради він потрапив у 2010 році, коли за підсумками місцевих виборів був обраний у багатомандатному окрузі. Однак під час свого депутатство за 5 років Оливко відвідав менше половини засідань сесій Рава-Руської міської ради.

У 2015 році Назарій Оливко знову був обраний у депутати Рава-Руської міської ради і надалі представляв округ у складі вулиць Підлісної, Двірцевої та Залізничної, а також був членом комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та охорони навколишнього середовища. Втім, продуктивність роботи депутата Оливка викликає неабиякий сумнів. Так, за два роки роботи Рава-Руської міської ради сьомого скликання він брав участь лише… у одній сесії!

Наступтим після Назарія Оливка за черговістю у списку ВО «Свобода» кандидатом у депутати став Степан Смут. Він – багаторічний представник влади Рави-Руської, неодноразово був депутатом міської ради. На виборах 2015 року до числа депутатів не потрапив. Втім, поза владою не залишився і депутати обрали його членом виконавчого комітету Рава-Руської міської ради.

Оскільки Степан Смут знову став депутатом, це означало припинення його повноважень як члена виконавчого комітету. Так, до його складу увійшов заступник керівник комунального підприємства «Рава-Руське будинкоуправління №2» Юрій Сенецький. Його кандидатуру підтримали депутати міськради. У 2015 році він також півроку виконував обов’язки начальника підприємства.

Comments

comments