З Новим Роком!

Дорогі читачі!

Щиро вітаємо Вас із прийдешнім Новим Роком!

2017 рік змінив усю Україну. Можливо, це не зовсім помітно нам, пересічним громадянам, і, очевидно, не завжди ці зміни були такими, на які ми очікували, але віра в те, що ці зміни матимуть гарний результат, позитивні наслідки була з нами упродовж року і залишається надалі.

Засоби масової інформації дають унікальну можливість оцінити те, яким було, і яким стало – наше життя, наше місто, ми самі. Адже, гортаючи архівні номери газети, переглядаючи новини на сторінці у Всесвітній мережі чи дружнє нагадування у соціальних мережах про важливі події, які ми пережили у минулому, це – результат роботи саме засобів масової інформації.

Для нас, журналістів, важливо, аби їхня робота отримувала відгуки. Позитивні чи негативні, схвальні або критичні –неважливо. Адже без реакції громадськості на роботу ЗМІ остання не матиме жодного сенсу.

2017 рік для «Прикордоння» став знаковим. Адже саме у цей рік наше видання стало районним. Відвідуваність нашого сайту у порівнянні з попереднім роком зросла наполовину, читачів у соціальних мережах збільшилось втричі. Усі ці зміни не були б можливими без Вас! Кожна новина, переглянута на сайті «Прикордоння», кожен придбаний примірник газети, кожен коментар під дописами у соціальних мережах нас змінили.

Тому напередодні Нового Року від усього серця дякуємо Вам за те, що були і залишаєтесь з нами! Впевнені, що разом з Вами зможемо зробити так, аби і у наступному році зміни не закінчувались!

Здоров’ям, терпіння, розуміння Вам!

З повагою, «Прикордоння» 

Comments

comments