Черга з вантажівок від ПП “Рава-Руська” розтягнулась на близько 11 км + ВІДЕО

Рух біля пункту пропуску “Рава-Руська” ускладнений.

Як повідомили очевидці, станом на 17.30 год, по одній із смуг руху в сторону кордону з Польщею, утворилась черга із вантажівок. Черга настільки велика, що розтягнулась аж до села Равського, що на відстані близько 11 км від ПП “Рава-Руська”.Попри це, черги з вантажівок на центральній вулиці міста, Львівській, від центру і до залізничного переїзду в сторону Львова майже немає, вантажівки стоять у черзі на окремих ділянках дороги. Водночас безперерва черга спостерігається від заправок на виїзді з Рави-Руської у сторону Львова і до села Равського, а також місцями – від центру міста до кордону.

Водії, які рухаються у сторону кордону, змушені оминати вантажівки по зустрічній смузі. Автомобілі на зустрічній смузі змушені їхати за її межами, а у Раві-Руській, по вул. Львівській, місцями і взагалі – виїздити на тротуар, оскільки розминутися автомобілям проблематично і утворюються затори.

До слова, від села Равського до центру Рави-Руської жодного патруля поліції, який би регулював рух, очевидці не помітили.

Додамо, рух біля пункту пропуску “Рава-Руська”, в тому числі і на центральних вулицях Рави-Руської, періодично ускладнений з вівторка. Причиною цьому може бути повільне функціонування митниці.

Comments

comments