На Жовківщині з’явилась… чупакабра, зміни у владі Рави-Руської, громадський бюджет і сміттєва проблема у Жовкві, – №10 (90) газети “Прикордоння”

30 листопада вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Жовківскього району “Прикордоння”.

У №10 (90) читайте:

“Рава, Добросин та Куликів стануть міжнародними залізничними станціями”, – уже у найближчі роки через Жовківщину курсуватиме поїзд зі Львова до Варшави. Про деталі проекту, коли його реалізують і що зміниться для населений пунктів району – що буде відремонтовано та модернізовано.

“З Жовкви можуть перестати вивозити сміття”, – вже з 1 грудня сміттєперевізник погрожує Жовківській міській раді перестати вивозити та утилізовувати ТПВ, якщо тарифи не буде збільшено вдвічі.

“У владі Рави-Руської – зміни”, – хто і чому пішов і хто замість нього прийшов керувати містом.

“Іменем равчанина назвали школу”, – ім’я загиблого учасника АТО Віталія Кравченка присвоєно навчальному закладу.

“У Жовкві знову обирають проекти громадського бюджету”, – триває другий відбір заявок від жовківчан для реалізацій задумів за кошти міста.

“Костел у Раві-Руській відновлять за майже мільйон євро”, – хто фінансує та що буде у найдавнішій архітектурній пам’ятці міста.

“Діти району отримали по 5 тис. грн. на реалізацію власних проектів”, – що буде створено у школах Жовківщини зусиллями та з ініціативи школярів.

“На благодійному концерті школі пожертувавли майже 7 тис. грн.”, – учні Рава-Руської школи-інтернату провели акцію для збору коштів з реалізації мікропроекту.

“Школи у Раві та Липнику отримали нові автобуси”, – куди і коли їздитимуть, скільки коштують та скільки перевозитимуть пасажирів.

“Лісівники Жовківщини мітингували”, – чому збирались та чого вимагали працівники галузі, від якої надходять одні з найбільших податків у районі.

“У Потеличі перепоховали близько 200 вояків”, – кого і звідки перепоховали.

“На Жовківщині з’явилась… чупакабра?” –  мешканці села Погариська заявили, що бачили… незрозумілу істоту, яка вбиває кролів.

“За жорстоке вбивство равчанина засудили на 7 років”, – при яких обставинах стався злочин.

У рубриці “Історія” читайте про Костянтина Чеховича – єпископа УГКЦ, який родом із Дев’ятира.

У рубриці “Футбол” читайте про підсумки обласних змагань з футболу для команд з Жоківщини.

Газету “Прикордоння” можна придбати у Раві-Руській (книгарня “Берег”, кіоск “Могорич” біля “Рукавички”, у розпосюджувачі преси на Малому ринку міста), у Жовкві (у розповсюджувачів преси біля австостанції та синагоги), а також у Магерові.

Comments

comments