Футзальна команда дівчат Жовківщини стала призером всеукраїнського турніру

16-17 листопада у Львові відбувся всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат 2004 року народження та молодших пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомила прес-служба Жовківської РДА.

Усі матчі турніру відбувалися у спортзалі обласної ДЮСШ. Організаторами турніру виступили Асоціація футзалу Львівщини, ДЮСШ №1 та ЛОО ВФСТ «Колос». За головний Кубок змагань змагалися юні футзалістки з Львівської, Хмельницької, Волинської, Черкаської та Івано-Франківської областей.

Під час урочистого відкриття змагань з привітальним словом виступили директор обласної ДЮСШ Мирослав Возний, голова обласної організації ФСТ «Колос» Лілія Білінська, виконавчий директор Асоціації футзалу Львівщини Олена Верещинська, голова комітету дитячо-юнацького футзалу АФЛ Ростислав Капітанець та голова комітету жіночого футзалу АФЛ Мар’ян Неділько. Усі в один голос заявили про важливість розвитку футзалу серед дівчат, а також відзначили географію турніру та що подібного турніру серед Львівщина не проводила уже багато років.

Головний кубок турніру поїхав до міста Шполи, що у Черкаській області. Другими стали дівчата з луцького «Легіона», а третіми – з «Розточчя» з Жовкви».

Протягом двох днів змагань команди визначали сильнішого спочатку у групах, а згодом і у матчах плей-офф.

Хороший рівень гри дівчат на церемонії нагородження відзначив президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як, додавши, що, зробить усе можливе, щоб такий турнір став традиційним. Участь у церемонії нагородження також взяли голова ЛОО ВФСТ «Колос» Лілія Білінська, голова комітету дитячо-юнацького футзалу АФЛ Ростислав Капітанець, голова комітету з організації та проведення змагань серед відомств, товариств та учасників АТО Петро Грева, а також організатор турніру Тетяна Гринишена.

Усі вісім команд-учасниць турніру були нагороджені цінними подарунками, а найкращі три ще й кубками та медалями. Приємно те, що високий рівень організації турніру відзначили і гості з інших міст України, додавши, що дівчат це не тільки чудова можливість позмагатися з своїми ровесницями, покращити свою майстерність та ще й провести у Львові насичену культурну програму.

Comments

comments