На Жовківщині облаштували черговий спортивний майданчик

У с. Мервичі відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика із тренажерним обладнанням, який був встановлений у рамках реалізації обласної цільової програми «Спортивний майданчик на 2017-2021 роки».

Про це повідомили у прес-службі ЖРДА.

У рамках обласної цільової програми “Спортивний майданчик” на 2017-2021 роки у всіх районах Львівщини встановлюються такі майданчики. До слова, в обласному бюджеті на 2017 рік передбачена рекордна сума на облаштування сучасних спортивних майданчиків в розмірі 21 мільйона гривень.

Відповідно до цієї програми у Жовківському районі заплановано встановлення трьох спортивних майданчиків у с. Мервичі, с. Туринка та смт. Магерів.

Варто також додати, що кошти на облаштування майданчика у с. Мервичі з обласного бюджету у розмірі 50,0 тис грн. виділялися на умовах співфінансування. Решту суми на доведення та монтаж обладнання профінансовано Куликівською селищною радою у розмірі 17 тис грн. Окрім того, місцеві органи виконавчої влади забезпечують відведення земельної ділянки та передбачають вільний доступ для занять на облаштованих майданчиках.

Comments

comments