У Раві відремонтують дахів на майже півмільйона

У Рава-Руській міській раді знову внесли зміни до бюджету міста на 2017 рік. На засіданні XXV сесії вони встановили загальний обсяг доходів до нього у сумі 9 млн. 492 тис. 651 грн.

У порівнянні з липнем, коли востаннє депутати міської ради вносили зміни до бюджету Рави-Руської, цього разу вони збільшили його на понад 215 тис. грн. У свою чергу, загальний обсяг видатків передбачений у сумі 13 млн. 852 тис. 945 грн.

Відтак, зміни до бюджету передбачають виділення коштів на різні видатки. Зокрема, по 300 тис. грн. було виділено на капітальний ремонт каналізаційного колектора по вул. Львівській та капітальний ремонт даху житлового будинку по вул. Львівській, 30. За 60 тис. грн. капітально відремонтують м’яку покрівлю багатоквартирного житлового будинку по вул. Євгена Коновальця, 14, за 100 тис. грн. – по вул. Залізної Дивізії, 1.

На технічне переоснащення системи опалення з використанням відновлювальних джерел енергії в приміщенні школи №1 по вул. Ярослава Мудрого виділили 800 тис. грн.

Крім того, 5 тис. грн. виділено на придбання вікон для будинку міської ради по вул. Грушевського, 23 (тут розташовуються дитяча бібліотека та художнє відділення дитячої музичної школи, – Авт.).

Тарас Левко, газета “Прикордоння” №8 (88)

фото Рава-Руської міської ради

 

Comments

comments