Зі стихійними смітєзвалищами у Раві боротимуться за 100 тис. грн.

Депутати Рава-Руської міської ради затвердили Програму з ліквідації стихійного сміттєзвалища у 2017 році. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні ХХІІІ сесії 6 липня.

Метою та основними завданнями програми є розроблення заходів, спрямованих на проведення ліквідації стихійних сміттєзвалищ та утримання міста в належному санітарному стані. Вона розрахована на один рік.

У рамках програми передбачено, власне, як ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, так і проведення роз’яснювальної роботи з населенням щодо додержання належного санітарного стану вулиць та прибудинкових територій, екологічну освіту та виховання, підвищення рівня благоустрою будинків, прилеглих територій, збереження житла, вирішення питань з вивезення твердих побутових відходів до місця скидання та утилізації побутових і промислових відходів.

На реалізацію програми передбачено 100 тис. грн. Це – кошти, які Рава-Руська отримала від сплати «екологічного» податку.

Як повідомили «Прикордонню» у КП «Рава-Руське будинкоуправління №2», стихійні сміттєзвалища з’являються на різних вулицях міста регулярно. Найпроблемніші з них, зокрема, по вул. Володимира Великого та Залізної Дивізії. 

Захар Негода, газета “Прикордоння” №6 (86) від 28 липня 2017 року

Comments

comments