Мер Рави спростував інформацію щодо прийому “львівського” сміття

Міський голова Рави-Руської Микола Зінько прокоментував ситуацію із виділенням Раві-Руській 5 млн. грн. на прийом твердих побутових відходів зі Львова.

Так, мер міста у коментарі “Прикордонню” зазаначив, що ситуація щодо прийому сміття зі Львова залишається такою ж, якою була раніше, тобто, громада Рави-Руської не дала дозволу на прийом сміття.

– Про те, що виділили кошти з бюджету Львова на прийом сміття у Раві-Руській, я довідався з Інтернету, – зазначив Микола Зінько. – Рішення сесії я не бачив, ніяких договорів з містом Львовом чи іншими містами ми не підписували.

Міський голова Рави-Руської додав, що не знає, для чого ці кошти виділяли і не може пояснити, чим керувалися (депутати Львівської міської ради, – Авт.), коли їх виділяли.

Разом з тим, Микола Зінько виключив варіант, коли без участі громади Рави-Руської чи її міської влади може бути вирішено питання щодо звезення сюди відходів.

Нагадаємо, Львівська міська рада виділила 5 млн. грн. Раві-Руській та 1 млн. грн. Жидачеві субвенції на прийом твердих побутових відходів зі Львова попри те, що раніше равчани відмовились надавати відповідний дозвіл.

Comments

comments