У селі Раті за один раз роздали понад 100 земельних ділянок

Депутати Річківської сільської ради виділили земельні ділянки громадянам у селі Раті, яке входить до її складу. 14 лютого, на засіданні XIV сесії, вони проголосували за надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність 112 громадянам. Ще 49 громадянам депутати у наданні дозволу відмовили через відсутність земельних ділянок.

66 земельних ділянок у селі Раті виділили в урочищі «Башня» на вулицях Шевченка, Небесної Сотні, Грушевського та Івана Франка, а 46 – в урочищі «Смоляки» на вулиці Польовій. Площа кожної земельної ділянки, в середньому, складає 0,1 гектара.
– Виділення земельних ділянок не пов’язане з об’єднанням територіальних громад, – прокоментував рішення депутатів голова Річківської сільської ради Роман Зінько. – Квартал забудови ми розпочали розробляти ще у 2015 році. Тоді, у червні, відбулися громадські слухання, на яких було вирішено виділити земельні ділянки жителям села Рати. Досить тривалий час відбувалася розробка необхідної документації і лише у грудні 2016 року було її затверджено, а у лютому цього року їх виділили.

Захар Негода, газета “Прикордоння” №3 (83) від 14 квітня 2017 року

Comments

comments