Мер залишив на посаді начальника комунальної служби

13 січня виповнився рік, як комунальне підприємство «Рава-Руське будинкоуправління №2» очолив Михайло Чорний.Михайло Чорний відпрацював перший термін на посаді керівника міської «господарки», адже контракт з ним було укладено саме на рік. У коментарі «Прикордонню» роботу нового керівника комунальної служби міський голова Рави-Руської Микола Зінько оцінив «на тверде 4+»» тож контракт з начальника будинкоуправління було продовжено ще на рік.

– Є деякі зміни у комунальній службі, – прокоментував Микола Зінько. – Радує, що керівник комунального підприємства звернув увагу на техніку – майже у всіх автомобілях було замінено шини. У попередньому році були проблеми з тим, що техніка не могла виїхати – її більше ремонтували ніж на ній працювали. 

Також міський виокремив реалізацію проекту із реконструкції очисних споруд, який у 2016 році він назвав одним із найбільших.

– Очищення стічних вод було дуже поганим. Страждала не так Рава, як інші населені пункти. Нам вдалося отримати кошти з обласного бюджету, але їхнім освоєнням займалося комунальне підприємство. Через це ми мали б отримати фінансування на очисні споруди і у цьому році, – додав міський голова.

Також серед головних досягнень комунальної служби у 2016 році Микола Зінько виокремив покращення умов праці для працівників каналізаційно-насосної станції. Там, за словами мера, вдалося відремонтувати дах.

– Працюємо над вуличним освітленням, оскільки обладнання застаріле, тож намагаємось перейти на енергозберігаючі лампочки, – зазначив мер. – Нашим першим завдання є оптимізація коштів, їхнє раціональне використання.

За словами очільника міста, у 2017 році він очікує приплив кадрів у структуру комунального підприємства.

– До цього заробітна плата у комунальному підприємстві була низькою. При такій зарплаті і навантаженні важко втримати людей на роботі. Тож маємо надію, що із збільшення мінімальної заробітної кадри відбудеться і прихід нових працівників, – зазначив міський голова.

Андрій Бучко, газета “Прикордоння” №1 (81) від 28 січня 2017 року

Comments

comments