У Жовкві пенсіонер міліції був п’яним за кермом і погрожував поліцейським

Патрульн поліцейські зупинили автомобіль, за кермом якого перебував п’яний пенсіонер міліції.

Про це повідомили у патрульній поліції Львова.

Близько 22 години, 9 лютого, на об’їзній дорозі міста Жовкви в напрямку міста Червонограда патрульні помітили автомобіль Kia Sorento з видими технічними несправностями. Інспектори вирішили зупинити транспортний засіб, однак водій проігнорував вимоги і продовжував рух набираючи швидкість.

На підмогу залучили ще один екіпаж. Водій, здійснюючи маневри, вдарив обидва службових автомобілі. Поліцейські зупинили автомобіль. Там перебував 53-річний водій з ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік поводився агресивно – погрожував патрульним фізичною розправою.

При перевірці документів з’ясувалося, що водій є пенсіонером МВС і займав високі посади в органах внутрішніх справ в районах Львівщини. Чоловік відмовився проходити огляд на стан сп’яніння. Патрульні оформили на нього протокол за керування у нетверезому стані, протокол за обидві скоєні ДТП, за не виконання вимог про зупинку та винесли постанову за відсутність документів для керування транспортним засобом. Автомобіль порушника забрала дружина.

Comments

comments