Сьогодні черги від кордону знову простягнулися на 6 км

Сьогодні, у п’ятницю, 4 листопада, близько 12.00 год, черга вантажівок  від пункту пропуску “Рава-Руська” знову досягла центру Рави-Руської. Загалом, її довжина склала близько 6 км.

Станом на 16.00 год черг у місті вже не помітно. Втім, за інформацією сторінки Варта1, за межами міста, поблизу кордону, вантажівки і надалі стоять у черзі вздовж дороги.

За інформацією Західного регіонального управління ДПСУ, станом на 15.00 год 4 листопада, у “Раві-Руській” скупчилося найбільше автомобілів – 280, в “Устилузі” – 240, в “Ягодині авто” – 220, в “Шегинях” – 120, в “Угриневі” – 100, в “Краківці” – 80, в “Грушеві” – 80, у “Смільниці” – 20.

Нагадаємо, аналогічна ситуація була вчора. Тоді на україно-польському кордоні у чергах загалом перебуло близько 1500 автомобілів.

За інформацією ЗМІ, з 1 листопада у митній службі Республіки Польщі сталась аварія у роботі програмного забезпечення NCTS2, що призвело до накопичення вантажних транспортних засобів перед пунктами пропуску на українсько-польській ділянці кордону.з 1листопада у митній службі Республіки Польщі сталась аварія у роботі програмного забезпечення NCTS2, що призвело до накопичення вантажних транспортних засобів перед пунктами пропуску на українсько-польській ділянці кордону.

 

Comments

comments

One thought on “Сьогодні черги від кордону знову простягнулися на 6 км

  • 11.09.2018 о 09:44
    Permalink

    На польскій трасі 15 км від границі с Белжец сталася аварія де перекинулось три фурі вчому припинили рух. Тому спричинили таку чергу. Дуже велика катастрофа є загиблі.

Коментарі закриті.