На Жовківщині достроково відбудуться вибори сільського голови

Верховна Рада України своєю Постановою призначила позачергові вибори сільського голови Великодорошівської сільської ради Жовківського району.

Про це повідомляє Жовківська РДА.

Вибори відбуватимуться у зв’язку з достроковим припиненням повноважень сільського голови Великого Дороша Віри Голованенко.

Позачергові вибори сільського голови Великого Дороша призначено на неділю, 4 грудня 2016 року.

Додамо, навесні цього року тодішня голова Великодорошівської сільської ради Віра Голованенко потрапила у скандал з алкогольними рейдами, які провів телеканал НТА. Зокрема, у сюжеті телеканалу йшлося про те, що Віра Голованенко була власником мережі магазинів у селах Куликові і Великому Дорошеві, де неповнолітнім продавали алкогольні і тютюнові вироби. Втім, сама сільський голова у коментарі телевізійникам зазначила, що власником магазинів є її син.

Зазначимо, Віра Голованенко була обрана сільським головою Великого Дорошева на місцевих виборах минулого року. На момент виборів вона була членом ВО “Батьківщина”, займалася бізнесом. Участь у виборах брала як самовисуванець. 8 липня цього року її повноваження які сільського голови були припинені.

Зараз обов’язки голови Великодорошівської сільської ради виконує секретар ради Василь Кирилюк.

Фото Вголос

 

Comments

comments