Захисника з Равщини перепоховають через три місяці після загибелі

У п’ятницю, 17 червня, відбудеться прощання та поховання зі загиблим Захисником України, уродженця села Потелича Михайлом Пиглюком.

Про це повідомили у Рава-Руській міській раді.

Орієнтовно о 13.00 год траурний кортеж прибуде у Раву-Руську, де біля каплиці у центрі міста відбудеться перша зустріч з громадою. Після цього тіло Героя буде доставлено у село Потелич, де о 14.00 год розпочнеться Чин похорону у церкві Святої Трійці.

Поховають Захисника України на сільському цвинтарі Потелича.

Нагадаємо, Михайло Пиглюк загинув 21 березня біля Попасної Луганської області. Він став першигй загиблим мешканцем Равщини після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Спершу його було поховано як невідомого Захисника України.

Герой народився 17 червня 1981 року. Був одружений, батьком трьох дітей. Проживав у Львові. 25 лютого добровільно зголосився до війська і був мобілізований у 24 окрему механізовану бригаду.

Впродовж майже трьох місяців тривали пошуки тіла Михайла Пиглюка і, зрештою, після встановлення особи і проведення необхідних заходів, Героя перепоховають і проведуть в останню путь на Малій Батьківщині.

 

Comments

comments