Митники з “Рави-Руської” отримають натільні відеокамери

10 лютого в.о. начальника Львівської митниці Данііл Меньшиков зустрівся з Йозефом Орескі, старшим радником з інтегрованого управління кордонами Львівського регіонального представництва Консультативної місії Євросоюзу.

Учасники зустрічі обговорили питання протидії транскордонній злочинності, посилення боротьби з митними правопорушеннями та діджиталізації, зокрема, в частині оперативного обміну даними між українськими та польськими митниками щодо декларування переміщуваних через кордон товарів.

Окрім того, Йозеф Орескі підтримав участь Львівської митниці у пілотному проєкті, який передбачає використання індивідуальних портативних відеокамер. Вже в березні-квітні цього року пункт пропуску Рава-Руська отримає більше 30 натільних камер, що дозволить фіксувати весь процес роботи та запобігати можливим правопорушенням, – повідомили у  пресслужбі Львівської митниці.

Сторони також домовились про налагодження взаємодії між правоохоронними органами та міжнародними організаціями.

Своєю чергою Данііл Меньшиков висловив готовність до співпраці та участі Львівської митниці в межах її повноважень у всіх новаторських заходах, пропонованих Місією.

Comments

comments